Westeinde Bogaarde Kermis is Afgelast Voor één keer hoeft u geen vrijaf te vragen op maandag

Broodjes vergeten bestellen, geen koffie geleverd, de helikopter van zanger Christoff die niet kan landen wegens te slechte weersomstandigheden, de elektriciteit die plots uitvalt, te weinig glazen, een lekkende tent, een kapotte waterleiding, het toilet dat een dag te vroeg wordt opgehaald, verkeerde koppelingen op de tapinstallatie, te weinig stoelen, Luc Steeno die het adres van de feestweide niet vindt, de vrachtwagen van de mosselman die zich vastrijdt op de weide, …. het zijn enkele van de problemen die we als kermiscomité al meemaakten, aangepakt hebben en die opgelost werden, maar dit jaar kwam er eentje uit onverwachte hoek waar we geen antwoord op vonden: COVID 19.

We hebben hard geprobeerd om toch een alternatief te voorzien maar we vinden dat de afstandsmaatregelen en de verplichte bubbels, zittend aan een tafel, te hard ingaan tegen de geest van verbondenheid en ontmoeting op onze kermis. Daarom hebben we met heel veel spijt unaniem beslist om deze editie over te slaan en op 8-9-10-11 oktober 2021 een spetterend volledig kermisweekend te organiseren.
Hopelijk mogen we ook u dan opnieuw verwelkomen!

Het kermiscomité Westeinde-Bogaarde

De traditionele kermisdienst voor de overledenen vindt plaats op zondag 11 oktober 2020 om 10.30 uur in de St. Barbarakerk.

Ook de rommelmarkt is afgelast.